AJANKOHTAISTA

Oiva apteekki sponsoroi II
04.2022 Akseli Virtanen:

Viime kerrasta on sen verran jo aikaa, että hyvä päivittää tiedot nykypäivään. Kevään leiritykset ulkomailla ja kotimaassa sujuivat erinomaisen hyvin. Suuntasin kahdesti Portugaliin ensi kesän nuorten MM-kilpailuiden harjoituskartoille hakemaan tuntumaa lajitreeneihin. Myös sula maa ja suhteellisen lämmin sää teki hyvää juoksulle, kun pitkä ja luminen talvi täällä kotimaassa sitä haittasi. Tokihan talvessa on paljon hyvää ja hiihdot keväthangilla olivatkin aika luksusta. Ulkomaan lisäksi kotimaassa pääsin osallistumaan laadukkaaseen leiritykseen. Meillä Puolustusvoimien Urheilukoulussa järjestetään lajiryhmittäin useampi valmennusleiri vuodessa takaamaan hyvät olosuhteet harjoittelulle. Mitä asepalvelukseeni muuten tulee, niin reilu puolet on kakkua lusittu ja upseerioppilaan natsat löytyy rinnasta. Tätä kirjoittaessa on jäljellä kotimaan kilpailukauden avaukseen noin 24 h. Kausi starttaa Porvoossa Finnspring-viestillä, joka on osa kansallista Viestiliiga-sarjaa. Sieltä lähdetään metsästämään Kouvolan Suunnistajien porukalla menestystä ja onnistumisia yhdessä kotimaan kärkitiikereiden kanssa. Tästä eteenpäin tuleekin joka viikonloppu reissattua jos jonkinlaisiin kisoihin aina maailmancup katsastuksista Ruotsinmaalle suurviestiin, joten tekemistä riittää. Kevään tulo on vuodessa yksi lempiaikoja, kun luonto herää ja pimeys väistyy. Mukavien juttujen lisäksi keväällä pölyallergiat lisääntyvät, sekä aurinkorasvaa saattaa alkaa jo välillä kaipailemaaan. Tällaisiin pulmiin kannattaakin kiinnittää huomiota ja niissä Oiva-apteekki auttaa satavarmasti. Omasta puolestani kaikille virkeää ja lämmintä kevättä, sekä kesän odotusta!

Akseli

25CB2824-0DF1-4A70-AF1F-6F1ECDF69E84_edi

Ajankohtaista

2022
 

AJANKOHTAISTA

Oiva apteekki sponsoroi
02.2022 Akseli Virtanen:

Tervehdys Oiva-apteekin sivuille eksynyt. Saatat ehkä tunnistaa minut jotakin kautta, mutta mikäli et niin tästä tekstistä löydät vastauksen.

 

Tottelen nimeä Akseli Virtanen ja tällä pallolla on tullut tallusteltua jo liki 20 vuotta. Asustelen Kotkassa perheen kanssa ja täällä olen myös käynyt koko koulupolun aina ala-asteen alusta lukion loppuun, josta valmistuin keväällä 2021. Tällä hetkellä päiväjärjestykseni määrää puolustusvoimat, sillä suoritan asepalvelusta Santahaminassa, urheilukoulussa. 

 

Elämääni on aina kuulunut vahvasti urheilu. Lapsesta asti olen nauttinut liikkumisesta ja jotenkin sitä on tainnut vähän seota kun ensi syksynä aloitan opintonikin Jyväskylän liikuntatieteellisessä. Kaikenlaisia lajeja on tullut kokeiltua, niin kesällä kuin talvella, mutta ilmeisesti minulta puuttuu itsesuojeluvaisto, kun leipälajeiksi ovat muodostuneet suunnistus ja kestävyysjuoksu. Hullun hommaahan se kai on juosta karhuja karkuun kallion kielekkeillä ja naama naarmuilla etsien rastilippuja. Siinähän voi tulla jopa hiki, mutta silti lajin eksoottisuus viehättää. Jonkun mielestä olen siinä vielä niin hyväkin, että valitsi minut nuorten maajoukkueeseen.

 

Urheilijalle terveet päivät ovat kultaa kalliimpia ja kaikki jotka ovat joskus olleet kipeitä tai muuten vaivaisia tietää, että se ei ole kivaa. Siitä heräsi ajatus, että olisi aika kätevää, jos taustalta löytyisi joku taho, joka osaa auttaa näissä asioissa ja jopa tarjota ennaltaehkäisyä. Ei tarvinnut paljoa pähkäillä kun aloin kyselemään paikallisilta apteekeilta, että kiinnostaisiko yhteistyö urheilijan kanssa. 

 

Oiva-apteekki oli ensimmäisenä apajilla ja siitä alkoivat neuvottelut. Sopimus lyötiin lukkoon ja ainakin tänä vuonna Oiva-apteekki kuuluu taustajoukkoihini. Suuret kiitokset siitä jo tässä vaiheessa. Jos mietit apteekkiin lähtemistä, mutta et runsaudenpulan takia osaa päättää, että mihin, niin täältä löydät takuulla tarvitsemasi, eikä yksin tarvitse jäädä. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee auliisti tilanteessa, kuin tilanteessa ja asioiminen on tehty äärimmäisen helpoksi koronatilanne huomioiden. Kokeile vaikka jos et usko ;)

 

Seuraavaksi tarkoituksena on lähteä etelän leirille Portugaliin valmistautumaan ensi vuoden nuorten MM-kilpailuihin. Matkaa ja muita kommelluksia voit seurata Instagramista @akselivirtanenn tai seuraavan blogin kautta. 

 

Akseli

20210508-IMG_9571.jpeg
20210617_121136_edited.jpg

Oiva Apteekki

  • Facebook
  • Instagram

SEURAA MEITÅ SOMESSA