Avoinna tänään keskiviikkona

klo 9.00 – 20.00

Opening times

Mon–Fri 9 – 20
Sat 9 – 18
Sun 11 – 16

The Pharmacy is open every day of the year, including public holidays.

Avoinna vuoden jokaisena päivänä

myös su ja juhlapyhinä

ma – pe
9 – 20
la
9 – 18
su
11 – 16

Часы работы

Пн–Пт 9 – 20
Сб 9 – 18
Вс 11 – 16

Центральная аптека-OIVA дежурит каждый день, в том числе в праздничные дни.

Oiva apteekki sponsoroi III

27.06.2022

Akseli Virtasen uusimmat kuulumiset!

Akseli tässä taas moikka! Kesä etenee ja paljon on ehtinyt tapahtua viimeisimmän kirjoitelman jälkeen. Tämän kauden päätavoitteeni nuorten MM-kilpailut realisoituivat todeksi kun kevään katsastuksista suhteellisen varmoin ottein tarttui kisalippu mukaan. Itse kilpailut alkavat tasan kahden viikon kuluttua Portugalissa, Aguiar da Beiran vuoristoisissa maisemissa. Siellä juostaan viiden kilpailun setti kuuteen päivään, mukaanlukien yksi välipäivä. Kilpailumatkat järjestyksessä ovat kaupunkisuunnistus eli sprintti, pitkä matka, keskimatkan karsinta ja -finaali, sekä viesti. Viime vuoden kisoista muistuu, että loppuviikosta alkoi useammalla kilpakumppanilla olla lihakset aika tummia. Tätä kirjoittaessa ulkona on liki 30’C, mutta uskoisin Pgalissa elohopean kohoavan vielä korkeammalle. Erityisesti aurinkorasva ja nesteytys tulee muistaa hoitaa kunnolla. Valmistautuminen on sujunut hyvin ja vielä viimeiset hionnat niin voi varmalla mielellä lähteä taistelemaan menestyksestä.

Kuten urheilijoilla on yleensä tapana, suurin osa ajasta ja ajatuksista liittyy urheiluun. Seuran kanssa tämä kevät on ollut erinomainen sillä monessa viestissä saavutimme seurahistorian parhaita tuloksia. Esimerkiksi maailman suurimmassa viestitapahtumassa, Jukolan viestissä maalissa sijoitus kirjattiin lukuun 49. Kansallinen viestiliiga-sarja sisältää useamman pienemmän viestin läpi kauden, jossa parhaat kotimaiset seurat mittelevät paremmuudestaan. Siinäkin rikoimme oman ennätyksen kun 3-osuuksisessa Hämeen rastiviestissä joukkueemme sijoittui 7. paikalle voittaen useita Suomen kärkijoukkueita. Ottaen huomioon edustustiimimme nuoren keski-iän, on paljon enemmänkin vielä odotettavissa.

Urheilun ulkopuolella kesä kuluu ajoittain armeijassa käydessä, sekä muuttovalmisteluiden parissa. Syksyllä alkavat liikuntabiologian opinnot Jyväskylässä ovat seuraava suuri steppi elämässä ja sitä odotan innolla. Uudet lenkkireitit, sekä laadukas paikallinen treeniyhteisö lisäävät varmasti motivaatiota entisestään. Tässä jutut taas tällä erää. Hyvää kesälomaa tai muuten vain kesän kulkua! Seuraavaan kertaan!

Akseli Virtanen