Avoinna tänään keskiviikkona

klo 9.00 – 20.00

Opening times

Mon–Fri 9 – 20
Sat 9 – 18
Sun 11 – 16

The Pharmacy is open every day of the year, including public holidays.

Avoinna vuoden jokaisena päivänä

myös su ja juhlapyhinä

ma – pe
9 – 20
la
9 – 18
su
11 – 16

Часы работы

Пн–Пт 9 – 20
Сб 9 – 18
Вс 11 – 16

Центральная аптека-OIVA дежурит каждый день, в том числе в праздничные дни.

Oiva apteekki sponsoroi

02.05.2022

Lue ohesta suunnistaja Akseli Virtasen kuulumisia!

Helmikuu 2022

Tervehdys Oiva-apteekin sivuille eksynyt. Saatat ehkä tunnistaa minut jotakin kautta, mutta mikäli et niin tästä tekstistä löydät vastauksen.

Tottelen nimeä Akseli Virtanen ja tällä pallolla on tullut tallusteltua jo liki 20 vuotta. Asustelen Kotkassa perheen kanssa ja täällä olen myös käynyt koko koulupolun aina ala-asteen alusta lukion loppuun, josta valmistuin keväällä 2021. Tällä hetkellä päiväjärjestykseni määrää puolustusvoimat, sillä suoritan asepalvelusta Santahaminassa, urheilukoulussa.

Elämääni on aina kuulunut vahvasti urheilu. Lapsesta asti olen nauttinut liikkumisesta ja jotenkin sitä on tainnut vähän seota kun ensi syksynä aloitan opintonikin Jyväskylän liikuntatieteellisessä. Kaikenlaisia lajeja on tullut kokeiltua, niin kesällä kuin talvella, mutta ilmeisesti minulta puuttuu itsesuojeluvaisto, kun leipälajeiksi ovat muodostuneet suunnistus ja kestävyysjuoksu. Hullun hommaahan se kai on juosta karhuja karkuun kallion kielekkeillä ja naama naarmuilla etsien rastilippuja. Siinähän voi tulla jopa hiki, mutta silti lajin eksoottisuus viehättää. Jonkun mielestä olen siinä vielä niin hyväkin, että valitsi minut nuorten maajoukkueeseen.

Urheilijalle terveet päivät ovat kultaa kalliimpia ja kaikki jotka ovat joskus olleet kipeitä tai muuten vaivaisia tietää, että se ei ole kivaa. Siitä heräsi ajatus, että olisi aika kätevää, jos taustalta löytyisi joku taho, joka osaa auttaa näissä asioissa ja jopa tarjota ennaltaehkäisyä. Ei tarvinnut paljoa pähkäillä kun aloin kyselemään paikallisilta apteekeilta, että kiinnostaisiko yhteistyö urheilijan kanssa.

Oiva-apteekki oli ensimmäisenä apajilla ja siitä alkoivat neuvottelut. Sopimus lyötiin lukkoon ja ainakin tänä vuonna Oiva-apteekki kuuluu taustajoukkoihini. Suuret kiitokset siitä jo tässä vaiheessa. Jos mietit apteekkiin lähtemistä, mutta et runsaudenpulan takia osaa päättää, että mihin, niin täältä löydät takuulla tarvitsemasi, eikä yksin tarvitse jäädä. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee auliisti tilanteessa, kuin tilanteessa ja asioiminen on tehty äärimmäisen helpoksi koronatilanne huomioiden. Kokeile vaikka jos et usko 😉

Seuraavaksi tarkoituksena on lähteä etelän leirille Portugaliin valmistautumaan ensi vuoden nuorten MM-kilpailuihin. Matkaa ja muita kommelluksia voit seurata Instagramista @akselivirtanenn tai seuraavan blogin kautta.

#oivaapteekki #akselivirtanen

Akseli Virtanen