Wild Berries

HYVINVOINTIHOIDOT

Kosmetologin palvelut Oiva apteekissa

KOSMETOLOGIHINNASTO

Kasvohoidot

IHONPUHDISTUS ..... 60 €

(mekaanisesti/timanttihionnalla/ultraäänellä) 

IHONPUHDISTUSHOITO BiON Blemish Balance ..... 70 €

(mekaanisesti/timanttihionnalla/ultraäänellä) 

Ihoa tasapainottava ihonpuhdistushoito epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle. Soveltuu myös rosacea-iholle. Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua.

HEMMOTTELUKASVOHOITO ..... 70 €

Hemmottelukasvohoito soveltuu iholle silloin kun ei ole tarvetta ihonpuhdistukseen. Hoito räätälöidään ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan. Käsittely sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO ..... 95 €

Kasvohoito sisältää koko paketin ihosi hyvinvoinnin tukemiseksi! Hoito räätälöidään ihotyypin ja ihon vaatimusten mukaan. Käsittely sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen (mekaaninen/ultraääni/timanttimikrohionta), kasvohieronnan, naamion, seerumin (imeytys ultraäänellä) ja hoitovoiteen.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO "LUONNONKAUNIS" ..... 115 €

Kasvohoito suomalaisella Atopik-luonnonkosmetiikkasarjalla. Kotimaisen kauran ja metsämustikan lisäksi tuotteissa on runsaasti ihoidenttisiä aktiiviaineita kuten prebiootteja, hyaluronihappoa, keramideja ja vitamiineja, jotka sopivat erityisen hyvin tukemaan herkän ihon luonnollista suojaa. Ammattikäyttöön kehitetyt Atopik Professional -tuotteet ja kasvohoidot tarjoavat monipuolisia hoitomuotoja vastaamaan jokaisen ihotyypin tarpeita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen (mekaaninen/ultraääni/timanttimikrohionta), kasvohieronnan, naamion, silmänympärysihonhoidon (entsyymikuorinta, seerumi, naamio), erikoisnaamion (valmistetaan ihon tarpeiden mukaan, päätehoaineena mm. mustikka, aktivoituneet probiootit), seerumin ja hoitovoiteen.

KASVOHOITO BiON Lift Essence ..... 78 €

Erikoiskasvohoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta. Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin ja elastiinin tuotantoa palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

HAPPOKUORINRA ATOPIK – AHA ..... 52 €

Ihoa kirkastava ja ihon uusiutumista tukeva kasvohoito. Ihon kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen kosmeettinen toimenpide, joka uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa ihon ikämuutoksia, tasoittaa ihon pintaa sekä hoitaa ihon pigmenttimuutoksia. AHA-kuorinta heleyttää ja kirkastaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi kuorintaa suositellaan sarjahoitona 3-6 kertaa, 2 viikon välein.

Ripset ja kulmat

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU ..... 17 €

Toisen hoidon yhteydessä ..... 12 €

KULMIEN MUOTOILU ..... 12 €

Toisen hoidon yhteydessä ..... 7 €

RIPSIEN VÄRJÄYS ..... 17 €

Toisen hoidon yhteydessä ..... 12 €

KULMIEN JA RIPSIEN VÄRJÄYS sis. kulmien muotoilun ..... 28 €

Toisen hoidon yhteydessä ..... 22 €

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & VÄRJÄYS SYNERGIE LASH LIFT ..... 65 €

Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa. Tulethan käsittelyyn ilman silmämeikkiä!

KULMIEN LAMINOINTI  BROW LIFT ..... 55 €

Kulmakarvojen laminointi on käsittely, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu pinseteillä.

Käsi- ja jalkahoidot

KÄSIHOITO ..... 45 €

Kylvetys, kynsinauhojen siistiminen, viilaus, lakkaus, käsivoide

JALKAHOITO 60 min ..... 52 €

Kylvetys, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito ja jalkavo

PERUSTEELLINEN  JALKAHOITO ..... 67 €

Jalkakylpy tai Calluspeeling-kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja ohennus, kynsinauhojen hoito, jalkavoide. Tämä hoito on suunniteltu vaativampaa hoitoa tarvitseville jaloille. Jos edellisestä hoidosta on kulunut pitkä aika tai et ole aikaisemmin käynyt jalkahoidossa - suosittelemme valitsemaan perusteellisen jalkahoidon. Valitse tämä myös mikäli kyntesi ovat paksuuntuneet ja kaipaavat ohennusta ja/tai sinulla on kovettumia/känsiä.

TÄYDELLINEN SPA- JALKAHOITO ..... 79 €

Jalkakylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus, naamio ja hieronta. IDUN -kysilakka omaksi!

KYNSIEN LEIKKAUS JA OHENNUS.......30 €

​KYNSIEN LAKKAUS JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ ..... 7 €

IDUN-lakka omaksi ..... 13 €

KYNSIEN LAKKAUS JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ ..... 7 €

IDUN-lakka omaksi ..... 13 €

KOVETTUMIEN POISTO CALLUSPEELING ..... 45 €

Toisen hoidon yhteydessä ..... 30 €

​Calluspeeling-hoito on tehokas ja nopea tapa poistaa kovettumat, sarveistumat ja värjäytymät jalkapohjista ilman veistä tai poraa. Hoito voidaan tehdä myös kasvohoidon yhteydessä. Tämä jalkahoito on turvallinen ja hellävarainen, joten se sopii hyvin myös diabeetikoille. Hoidon jälkeen jalat ovat pehmeät. Huom. Halutessasi myös jalkahoidon --> valitse perusteellinen jalkahoito joka sisältää Calluspeeling-menetelmän.

Ihokarvojen poisto

​KASVOT  Kylmävaha/candying ..... 8 - 15 €

​SÄÄRTEN SOKEROINTI  Skin candy ..... 40 €

Candying- menetelmä on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Skin Candyn luonnolliset raaka-aineet - mm. ksylitoli - eivät allergisoi tai ärsytä ihoa.

Kuumakivihieronta

​Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon hiomia basalttikiviä. Lämpöiset kivet liukuvat öljytyllä iholla pehmeästi ja luovuttavat lämpöään kehoon. Syvälle painautuva lämpö vaikuttaa syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen syvän rentoutuksen.

HIERONTA 50 min ..... 55 €

Hieronnassa keskitytään esim. selän, hartioiden ja niskan hierontaan

HIERONTA 90 min ..... 82 €

Hieronnassa koet koko kehon rentouttavan hierontaelämyksen

HEMMOTTELUPAKETTI UNELMA ..... 64 €

Hotstone-hieronta 30 min selkä-niska-hartiat, kasvojen pintapuhdistus ja naamio sekä jalkahieronta

HEMMOTTELUPAKETTI PÄIVÄUNI ..... 64 €

Hotstone-hieronta 30 min selkä-niska-hartiat, kasvojen pintapuhdistus sekä pitkä kasvohieronta luonnonmukaisella kasviöljyllä

Huom! Emme suosittele kuumakivihierontaa, mikäli sinulla on jokin seuraavista sairauksista: hengitystieinfektio tai muu tarttuva tauti, korkea verenpaine, sydänsairaus, pahanlaatuinen kasvain

Oiva apteekki Hoitola Hyvinvoiva

Wild Berries
Floor Tiles

Name, Title

Kauniit jalat