Aco

Acon on ruotsalaista apteekkikosmetiikkaa jonka tuotevalikoimassa on lääkevalmisteita sekä herkän ihon hoitotuotteita.  Tuotteita kehitetään Acon omassa laboratoriossa pohjoismaiselle ihotyypille sopivaksi. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon sekä intiimihygieniaan, Acolta löytyy myös auringonsuojatuotteet sekä tuotteet vauvojen ihon hoitoon.
https://www.aco.fi

Avène

Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteiden joukosta löytyy paljon valmisteita, jotka eivät sisällä parabeenijohdannaisia säilöntäaineita sekä tuotteita täysin ilman säilöntäaineita. Osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus. Avène-sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, ihoongelmista kärsiville, mm. couperosaiholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Avènen hoitotuotteissa on sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita.  Valikoimasta löydät myös korkealaatuiset auringonsuojatuotteet.

https://www.eau-thermale-avene.fi/

Louis Widmer

Louis Widmer on sveitsiläinen lääketehdas, joka on yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittänyt korkealaatuiset tuotteet. Kaikki Louis Widmerin tuotteet valmistetaan noudattaen farmaseuttisia ohjeistuksia ja ne täyttävät tiukat laatu- ja valvontakriteerit. Puhtauden ja sisällön tulee täyttää korkeimmat vaatimukset. Tuotanto tapahtuu ns. puhdastiloissa, joissa käytetään puhdistettua ylipaineilmaa ja huippuluokan teknologiaa. Steriilin tuotannon ansiosta säilöntäaineiden käyttö voidaan rajoittaa minimiin, mikä parantaa tuotteiden siedettävyyttä entisestään.

Valikoimasta löydät korkealaatuiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet, lähes kaikkia tuotteita on saatavana sekä hajustettuina että hajusteettomina.

https://www.louis-widmer.com/fi

Vichy 

Vichy -ihonhoitotuotteiden perustana on Ranskan vulkaanisen alueen sydämestä peräisin oleva mineraalipitoinen lähdevesi. Vichy -lähdevedellä on tutkitusti ihoa vahvistava ja suojaava vaikutus. Vichy on mukana naisten jokaisessa elämänvaiheessa tarjoten kaikille ihotyypeille parhaiten sopivia tuotteita - iästä riippumatta. Valikoimasta löydät korkealaatuiset ihonhoito-, akne- ja auringonsuojatuotteet

https://www.vichy.fi/

La Roche-Posay

La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten tuotteiden kehityksessä jotka on kehitetty maailmanlaajuisesti yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.  Sadeveden ja kalkkikiven kohtaamisesta syntyvä, ainutlaatuisen yhdistelmän mineraaleja ja hivenaineita sisältävä La Roche-Posay -lähdevesi on ihonhoitotuotteiden keskeinen ainesosa. Huomattavan antioksidanttista hivenainetta, seleeniä, luonnostaan runsaasti sisältävä lähdevesi rauhoittaa ihoa ja lievittää ärsytystä välittömästi. 

Valikoimasta löydät korkealaatuiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet sekä lapsille sopivat tuotteet

https://www.laroche-posay.fi

Lierac

Lierac on yksi johtavista apteekkikosmetiikkasarjoista joka yhdistää parhaat kasveista saatavat aktiiviaineet ja tieteen viimeisimmät saavutukset. Yhteistyössä parhaiden tutkijoiden kanssa Lierac-laboratoriot ovat kehittäneet äärimmäisen tehokkaat tuotteet ihon erilaisiin ongelmiin ja tarpeisiin. Lierac-ihonhoitotuotteet hurmaavat ylellisyydellään ja aistikkuudellaan. 

Valikoimasta löydät korkealaatuiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet  

http://www.lierac.fi/

Favora

Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Favora hoitotuotteiden perustana ovat tarkkaan valitut, puhtaat raaka-aineet. Lyhyet ainesosaluettelotkin sen kertovat: tuotteet sisältävät vain sen, mitä herkkä iho tarvitsee voidakseen hyvin. Kaikki Favora-tuotteet ovat mineraaliöljyttömiä, parabeenittomia ja silikonittomia. 

Favora-sarjan kaikki tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Valikoimasta löydät korkealaatuiset ihonhoitotuotteet.

https://www.itsehoitoapteekki.fi/tuotesivustot/favora/

Fillerina

Fillerina on ensimmäinen täyteaine kotikäyttöön – ilman neuloja !

Fillerina® sopii kaikille, jotka haluavat häivyttää näkyviä juonteita, joita muodostuu luonnollisena osana elämää.

Fillerina® sisältää erilaisia hyaluronihappoja eri pitoisuuksina, joilla varmistetaan paras mahdollinen vaikutus ihon eri kerroksiin. Hyaluronihapot vähentävät juonteita, epätasaisuuksia ja kasvojen löystymistä sekä antavat lisää volyymia esimerkiksi poskipäille ja huulille.

https://www.fillerina.fi

Jowae

Jowae on ranskalais-korealainen kosmetiikkasarja, jonka ytimenä on ranskalainen vahva kosmetiikkalaboratorio-osaaminen sekä tehokkaat ja perinteiset raaka-aineet, korealaiset lääkekasvit. Jowae sopii erinomaisesti herkälle iholle, sillä sen tuotteet on testattu dermatologisesti ja niiden tehokkuus on testattu kliinisesti.

Cerave

CeraVe on vuonna 2005 yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty ihonhoitosarja. Tuotteet sisältävät yhdistelmän kolmea tärkeää keramidiarasvahappoja ja muita lipidejä, jotka vahvistavat ihon luonnollista suojamuuria.

Valikoimaan kuuluu laaja valikoima päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja ihonhoitotuotteita.

https://www.cerave.fi

BION

Tuotesarja yhdistää dermatologian, biokemian sekä luonnon harmoniseksi kokonaisuudeksi. Ihotautilääkäreiden, biokemistien sekä farmaseuttien kehittämä luonnon inspiroima ammattikosmetiikkasarja Suomessa jo vuodesta 2002.
Tehokkaasta Anti-age hoidosta moderniin aknenhoitoon, ja kaikkeen siltä väliltä.

https://www.bion.f

LUONNONKOSMETIIKKA - VEGAANINEN KOSMETIIKKA

Atopik

Atopik on kotimainen ihonhoitosarja herkälle iholle joka valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista.  Atopikin vaikuttavia aineita ovat (prebiootit, aminohapot, hyaluronihappo) joita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä. Tuotteiden tehoineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit. Valikoimasta löydät korkealaatuiset ihonhoito- ja auringonsuojatuotteet.

https://atopik.fi/ 

IVY AÏA

IVY AÏA on täysin vegaaninen ja allergiasertifioitu ihonhoitosarja niille, jotka haluavat  korkealaatuisia ihonhoitotuotteita ilman tarpeettomia kemikaaleja kohtuulliseen hintaan.Tanskalaiset farmasianalan ammattilaiset ovat kehittäneet tuotesarjan ja dermatologisesti testatut tuotteet myös valmistetaan Tanskassa. Sarja ideologian mukaisesti ne eivät sisällä parabeeneja, hajusteita eikä väriaineita.  Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Pakkauksissa pyritään huomioimaan ympäristöasiat, joten osa tuotteista on jo pakattu  kierrätysmuoviin ja vähitellen kaikki tuotteet pakataan kierrätysmuovipakkauksiin.IV Y AÏA yhdistää laadun ja luotettavuuden. Elegantti ihonhoitosarja, jonka huolellisesti  valitut ainesosat tarjoavat tehokasta ja yksinkertaista, mutta ylellistä ihonhoitoa ilman mitään ylimääräistä. IV Y AÏA edustaa kaikkia niitä arvoja, mitä valveutuneet kuluttajat arvostavat ja odottavat tämän päivän ihonhoitotuotteilta.

https://www.ivyaia.com/fi/

IDUN

IDUN Minerals on kattava mineraaleihin pohjautuva meikkisarja Ruotsista. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille. Tuotteet sisältävät tarkoin valittuja, erittäin tarkasti puhdistettuja puhtaita raaka-aineita, jotka saavat ihon näyttämään kauniilta ja terveeltä. Tuotevalikoima sisältää kasvo-, huuli-, silmämeikkejä sekä kynsilakkoja. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima siveltimiä sekä siveltimien puhdistusaine.

https://idunminerals.fi

Pure Beauty

Pure Beautyn tavoitteena on löytää maailman parhaat luonnollisesti viljellyt ja eettisesti tuotetut aidot raaka-aineet ja luoda niistä korkealuokkaisia kauneustuotteita jotka tekevät ihmeitä iholle. Tuotteissa pyritään minimoimaan käytettyjen raaka-aineiden määrä. Kaikki tuotteet valmistetaan Helsingissä korkealuokkaisissa ja moderneissa tiloissa eettisesti ja ekologisesti.

https://pureisbeauty.com/fi

Pur Eden

Pur Eden on ranskalainen orgaaninen sertifikoitu ihonhoitosarja, jossa on täysin vegaaninen cold cream pohja.

Kasvisperäisiä aktiiviaineita sisältävä poikkeuksellisen monipuolisilla ominaisuuksilla.

https://www.pureden.fr